CS:GO

Boj o $750 000 je tady! ESL Pro League začíná úvodní skupinou

Boj o $750 000 je tady! ESL Pro League začíná úvodní skupinou
16. 8. 2021
  |  

Prestižní ESL Pro League v pondělí začíná svoji 14. sezonu. Obhájce triumfu startuje rovnou ve skupině A.

Svět okolo CS:GO se upřeně není bude dívat ke startu ESL Pro League Season 14, která se sice opět bude konat online, nicméně po letní přestávce jdou z týmů zprávy o velké chuti a ambicích.

V pondělí 16. srpna startuje úvodní skupina celého turnaje, ve které se nachází obhájce titulu, dánský tým Heroic, dva další týmy z užší světové špičky (Astralis & Vitality), které doplní Spirit, ENCE a tým ze zámoří Bad News Bears.

Pondělní program skupiny A v ESL Pro League:
  • 13:30 | Heroic vs. Bad News Bears
  • 16:45 | Vitality vs.ENCE
  • 20:00 | Astralis vs. Spirit
Zajímavé bude sledovat nejenom vstup, ale taky celkové působení týmů po letní přestávce. Zejména pak těch, které udělaly nějaké změny v sestavě, jako například Astralis. Dánská mašina let minulých by úspěch potřebovala jako sůl.
Očekávaná bitva Heroic vs. Vitality je na programu ve středu večer. Na souboj dánských celků ze skupiny A poté poslední hrací den.

Po všedních dnech v tomto týdnu přijde víkend a s nim také další skupina, kde se objeví také český tým SINNERS, ke které přineseme exkluzivní rozhovory a speciální preview.

Každý den startují zápasy od 13:30 a pokračují až do večera, kdy ve 20:00 startuje poslední klání. Všechny zápasy budou k dispozici na oficiálním anglickém kanále ESL TV. Zápasy, ve kterých by se měli objevit i zástupci z Česka (SINNERS) nebo Slovenska (mousesports) a ruská sestava Entropiq, bude vysílán také od agentury PLAYzone Agency. Podle oficiálních informací se řeší možnost vysílat další zápasy.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport