CS:GO

Blogg1s s dalšími hvězdnými hráči postoupil do 2. hracího dne OMEN WGR Challenge 2023: Qualifier #2

Blogg1s s dalšími hvězdnými hráči postoupil do 2. hracího dne OMEN WGR Challenge 2023: Qualifier #2
10. 1. 2023
  |  

Máme za sebou první hrací den druhé kvalifikace na OMEN WGR Challenge 2023. V ní se opět představili i česko-slovenští hráči. Vidět bylo nejvíce Dynamo Eclot, které hrálo s mladým Happym a vypadlo v osmifinále, naopak do čtvrtfinále se dostal mix s blogg1sem a dalšími hráči.

Tým pod názvem mladiastarec složený z hráčů Blogg1s, naturaL, The eLiVe, MATYS a sAvana se kvalifikoval do druhého dne zápolení v OMEN WGR Challenge 2023: Qualifier #2. Podaří se navázat na předchozí česko-slovenský celek a postoupí tým do uzavřené kvalifikace? To se dozvíme už dnes odpoledne.

Blogg1s a jeho spoluhráči v mixu "mladiastarec" narazí ve čtvrtfinále na tým undefined, ve kterém hraje také například rumunský hráč Blytz, jež patří do organizace ENTERPRISE. V ní by však měl být na bench a připraven na prodej. 

Na vítěze tohoto BO1 duelu bude čekat lepší z dvojice týmů Rapid Ninjas / SnusEaters. Následné BO3 semifinále rozhodne o postupujícím do closed kvalifikace.

Druhé kvalifikace se účastnil také tým Dynamo Eclot, za který nastupoval Happy, oficiálně hráč academy celku DNE. Česká sestava bohužel nezvládla prodloužení osmifinále, které rozhodlo o postupu soupeře do druhého hracího dne.

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.