CS:GO

Blíží se první finálový event CCT. Středoevropská část soutěže vyvrcholí během víkendu na Maltě

Blíží se první finálový event CCT. Středoevropská část soutěže vyvrcholí během víkendu na Maltě
15. 2. 2023
  |  

V hotelu InterContinental na Maltě vše směřuje k startu CCT Central Europe Finals. Bohužel v boji o $100,000 budou chybět česko-slovenští zástupci, přesto je sestava aspirantů na titul našlapaná.

Do boje o celkový prizepool ve výši $100,000 se od zítra (čtvrtek) na Maltě pustí osmička celků, z nichž 6 je pozvaných a 2 si zajistily sloty na základě bodového žebříčku CCT Central Europe. 

Nechybí oblíbenci publika, kosovští Bad News Eagles, turečtí Eternal Fire, ENCE nebo Movistar Riders. Pozvané celky uzavírají Sprout a ruští Team Spirit. Na základě bodových zisků si své letenky na Maltu zajistili hráči forZe a HONORIS.

Turnaj se odehraje formou dvou GSL skupin, ve kterých začínají týmy BO1 zápasy a pokračují do BO3 podívaných. Do následné double-elimination vyřazovací části postoupí vždy dva nejlepší z každé skupiny.

Rozdělení skupin:
Ve skupině "A" uvidíme ruské Spirit, kteří vyzvou polské HONORIS a turecký superteam Eternal Fire v souboji s kosovskými Bad News Eagles. Druhou skupinu nejprve rozehrají Movistar Riders z Pyrenejského poloostrova proti týmu ENCE, posléze dojde na souboj forZe se Sprout.

Přímý přenos zápasů z Malty můžete od zítra do neděle sledovat na Twitch kanále CCT_EN. S největší pravděpodobností, ostatně jako při ostatních středoevropských sériích této soutěže, uvidíme na kanále REPUBLEAGUE i česko-slovenský přenos.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.