CS:GO

BLAST zveřejnil skupiny pro Fall Groups. Jak vypadají? Ostrý start pro týmy už za 14 dní

BLAST zveřejnil skupiny pro Fall Groups. Jak vypadají? Ostrý start pro týmy už za 14 dní
1. 7. 2023
  |  

Už za 14 dní se rozehrají v dánské Kodani BLAST Premier Fall Groups 2023, které ze 12 týmů určí 6 celků, které přímo postoupí na Fall Finals. Jak vypadají jednotlivé skupiny?

Kolotoč světového CS:GO, respektive dost možná brzy CS2, se rozjede opět za 14 dní, turnajem BLAST Premier Fall Groups, který se odehraje v dánském hlavním městě od 13. do 23. července 2023. V akci se představí dvanáct partnerských BLAST Premier týmů, které si zahrají o přímý slot na Fall Finals, respektive o účast v Showdown turnaji.

Skupina "A"
Do úvodní skupiny BLAST Premier Fall Groups 2023 nastoupí Vitality proti Evil Geniuses a Ninjas in Pyjamas s Complexity. Dost možná tak v průběhu double-elimination bracket dojde na střetnutí dvou severoamerických sestav, které prošly částečními změnami.
Skupina "B"
Dánsko-německý souboj mezi Heroic a BIG odstartuje zápolení ve skupině "B", a to už 14. července od 12:00. Následně se do akce přihlásí nová soupiska Natus Vincere, která byla včera oznámena, s níž se utkají dánští Astralis, pro které nebude zápolení v této skupině vůbec snadným.

Skupina "C"
Závěrečnými boji ve skupině "C" se budou pak prezentovat FaZe, kteří vyzvou nově složený line-up OG Esports vedený navrátilcem nexou a G2 Esports, které prověří evropská sestava Team Liquid.

Ze skupin hraných double-elimination bracketu postoupí vítěz přímo na BLAST Premier Fall Final, týmy na 3. a 4. místě skupin zahrají 1. kolo single-elimination bracketu, a vítězové postoupí do 2. kole, kde budou nasazeny 2. týmy ze skupin. Celkově tak vzejdou další 3 postupující a celková šestice se bude těšit na závěrečný turnaj podzimního cyklu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.