CS:GO

BLAST.tv Paris Major 2023: Legends Stage klepe na dveře. Apeks začínají s ITB, Vitality s G2

BLAST.tv Paris Major 2023: Legends Stage klepe na dveře. Apeks začínají s ITB, Vitality s G2
12. 5. 2023
  |  

Už v sobotu před obědem se rozběhne BLAST.tv Paris Major 2023: Legends Stage, ve které si to 16 týmů rozdá o postup do vyřazovací části, tedy o možnost zahrát si před fanoušky ve francouzském hlavním městě. Jak vypadá složení prvního kola swissu?

Čtvrteční zápasy v rámci BLAST.tv Paris Major 2023: Challengers Stage určily poslední postupující týmy do další fáze turnaje. Těmi se staly po dlouhých zápasech Monte, GamerLegion a v neposlední řadě také Team Liquid. Česko-slovenským fanouškům udělal v první části turnaje radost pouze Martin "STYKO" Styk, který si s týmem Apeks zajistil Legends Stage, frozen s MOUZ a NEOFRAG s OG vypadli.

K 8 postupujícím z Challengers Stage se přidají 8 nasazených celků, které si zajistily tuto fázi už díky RMR kvalifikace a umístění v ní. Nebudou tak chybět Heroic, Natus Vincere nebo Vitality, překvapením v podobě postupujících rovnou do Legends Stage jsou Into the Breach, Bad News Eagles, fnatic nebo 9INE. 
Rozpis 1. kola BLAST.tv Paris Major Legends Stage | Zdroj: Twitter @BLASTtv
V prvním kole BLAST.tv Paris Major 2023: Legends Stage, které startuje už v sobotu před obědem, se proti sobě v BO1 duelech představí například Vitality s G2 Esports (start v 16:00), Heroic s Faze (14:30) nebo 9INE s Team Liquid (11:30). STYKO s týmem Apeks vyzve Into the Breach.

Během sobotního večera a noci se odehraje ještě další kolo swiss formátem hrané Legends Stage, do neděle tak už část týmů bude vstupovat v roli favoritů na postup se skórem 3:0, naopak kdo bude mít v neděli 0:3, tak v turnaji končí.

Přímý přenos zápasů 1. kola BLAST.tv Paris Major 2023: Legends Stage můžete sledovat na Twitch kanálech BLASTPremier a BLAST. Nabídku kurzových sázek najdete mj. také u SazkaBET, který věří STYKOvě partě Apeks v kurzu 1,51:1 nebo považuje Vitality proti G2 za outsidera s kurzem 2,00:1. Pokud vám bylo více než 18 let, můžete si tak sledování posledního CS:GO Major turnaje okořenit.

 


Zdroj úvodní fotografie: BLASTtv

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.