CS:GO

BLAST Premier Fall Final: Do dnešního semifinále postoupili Heroic a překvapivě NiP

BLAST Premier Fall Final: Do dnešního semifinále postoupili Heroic a překvapivě NiP
26. 11. 2022
  |  

Do semifinálových duelů postoupili Heroic a Ninjas in Pyjamas. Stříbrní medailisté z posledního Majoru přetlačili 2:1 G2, Ninjové překvapivě porazili na třech mapách Na'Vi. Dnes tak vyzvou v semifinále FaZe a Team Liquid.

Čtvrtfinálové duely přinesly dvě velmi vyrovnané utkání. V úvodním duelu porazili dánští Heroic na třech mapách celek G2. Druhý duel nabídl souboj Ninjas in Pyjamas a Natus Vincere. Na'Vi, kteří momentálně nehrají v optimální formě, nestačili na svého soupeře také na třech mapách a s turnajem se rozloučili. 

Heroic a NiP tak mohli oslavit postup do dnešního semifinále. V prvním duelu narazí první jmenovaný na americkou organizaci Liquid. V posledním vzájemném zápase, který proběhl v rámci Legends stage brazilského Majoru, se z vítězství radovali dánští hráči po výhře 2:1. Právě Heroic jsou i v dnešním zápase lehkým favoritem, což potvrzují i bookmakeři, kteří přiřazují dánské sestavě kurz 1,80.

Druhý zápas dnešního dne nabídne souboj FaZe proti Ninjas in Pyjamas. Tyto dva celky se naposledy potkaly v rámci PGL Major Antwerp, kde si FaZe se švédskou organizací poradili 2:1. Následně celý turnaj také vyhráli. Tým okolo dánského IGL Karrigana je favoritem i do dnešního zápasu a samotní bookmakeři přiřazují FaZe kurz pouhých 1,38.

Program semifinále Fall Final

  • 15:30 | Liquid vs. Heroic
  • 19:00 | FaZe vs. Ninjas in Pyjamas

Oba duely budete moci sledovat na oficiálním twitch kanále BLAST Premier

Zdroj úvodní fotografie: @BLASTPremier

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.