CS:GO

Entropiq šokují a porážejí legendární NAVI!

Entropiq šokují a porážejí legendární NAVI!
16. 5. 2021
  |  

Pod velkým drobnohledem se hrál dnešní zápas mezi CS:GO týmy Entropiq a NAVI! Spousta fanoušků, nejen z domácí scény, chtěla vidět jak si CIS sestava české organizace povede proti světové špičce.

Souboj ve swiss skupině EPIC League CIS byl okořeněný bojem o lepší pozici přiblížení se RMR bodům.

Boj o RMR body, které týmy mohou přibližovat věhlasnému a několik měsíců očekávanému Majoru, jsou tématem posledních dní. Rozdávají se ve Flashpoint turnaji, ale také v regionu CIS, kde o ně týmy bojují v EPIC League. Dnes došlo navíc a peprnou konfrontaci vycházejících hvězd CIS regionu a ostřílených matadorů.
Většinu domácí scény zastihla a překvapila infomace o angažování východoevropské sestavy domácí orgnaizací. Již dnes Entropiq vyzvali legendární NAVI!

Natus Vincere vs. Entropiq

Finální skóre - 0:2

  • de_nuke 8:16
  • de_overpass 17:19
Velká bitva mezi sestavy z východu Evropy začala pickem Natus Vincere, kteří však na Nuku na sestav okolo Aleksey "El1an" Gusev vůbec nestačili a odnesli si porážku 16:8. Na druhé mapě se Natus Vincere dostali na map point, nicméně sérií 4 kol v řadě se Entropiq podařilo vynutit prodloužení i díky poslední 1v1 od Lack1ho.

Přetahovaná v prodloužení má nakonec radostnou tečku pro českou organizaci s mezinárodním přesahem! Entropiq jdou ve swiss formátu na skóre 2:0 a postup do play-off je blízko.

Zdroj úvodní fotografie: dexerto.com
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.