CS:GO

Bezprostřední reakce hráčů SINNERS po IEM: Snad nás to posílí do budoucna, slot jsme si nezasloužili

Bezprostřední reakce hráčů SINNERS po IEM: Snad nás to posílí do budoucna, slot jsme si nezasloužili
4. 10. 2021
  |  

Spousta reakcí v emocích po zmařené příležitosti. Účast na PGL Major Stockholm byla blízko, přesto nyní nedopadne. Jak reagovali hráči po zápase?

"Ggs out of #IEM we didnt deserve that spot," povzdechl si po prohře s Astralis a následných tiebreakers na Twitteru Adam "NEOFRAG" Zouhar. Právě o sloty na PGL Major Stockholm se ještě dnes ve velké míře hrálo.

Nyní, po vypadnutí českých hráčů, zůstávají z domácí scény ve hře pouze slovenské barvy, které nese David "Frozen" Čerňanský s mousesports, kteří sice vypadli, ale body by jim těsně měly nejspíš stačit. Případně samozřejmě také částečně české barvy nese tým Entropiq, jehož vlastnická struktura patří Čechům (jde tedy o českou organizaci, která angažovala tým z regionu CIS).



In-game leader Sebastian "beastik" Daňo zase poukázal na skvěle rozjetou skupinu na IEM Fall 2021:

"... po skvělém začátku jsme to zahodili. Omlouvám se, doufám, že nám tato zkušenost pomůže v budoucnu," reagoval beastik (originální Tweet v angličtině je k dispozici zde) a doplňoval jej Oskar svým vyjádřením, že je to zklamání a nemůže uvěřit "zahození" tréninku a práce okolo.

SINNERS během pondělka čeká přelet zpět do Česka a příprava na další práci, která tuzemský celek čeká. Jednou z dílčích úloh bude také dohrávka Sazka eLEAGUE se Sampi a poté s největší pravděpodobností také účast na ForGames 2021, kde největší česko-slovenská liga vyvrcholí.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.