CS:GO

Bez NEOFRAG a s tomkeejsem? SINNERS prohráli s ex-MAD Lions 1:2

Bez NEOFRAG a s tomkeejsem? SINNERS prohráli s ex-MAD Lions 1:2
25. 5. 2022
  |  

SINNERS se úvodní zápas Elisa Invitational Spring 2022 nezvládli. S týmem ex-MAD Lions padli 0:2. Tým bez Adama "NEOFRAG" Zouhara hrál s Tomášem "tomkeejs" Tomkou.

Zápas mezi SINNERS a bývalou soupiskou MAD Lions odstartoval na mapě Mirage, kde se české jedničce vůbec nepovedl start za CT stranu a tým si odnesl pouhých 5 kol. Bylo tak v podstatě jasné, že si soupeřící tým může dojít pro vítězství relativně snadno, což se i stalo ve 24. kole, kdy ex-MAD Lions ukončili mapu výsledkem 16:8. 

Následoval Ancient, pick SINNERS, kde česká jednička startovala za T-side, tedy velmi nepopulární stranu. Přesto si z první polovinu donesli hráči české organizace 6 kol. Tým ex-MAD Lions v druhé polovině lépe odstartoval, ale pak se do hry dostali hráči SINNERS. 

Klíčové pak byly 1v1 duely, které v závěru kol česká jednička prohrávala a jedna z nich dokonce dostala soupeře ma match point. Následně uspěli SINNERS a do 30. kola šli ex-MAD Lions s force buy. I přes dva úvodní open killy nedokázal tým dojít k vítězství a šlo se do prodloužení. V něm byli lepší hráči SINNERS a zejména famózním výkonem forsyyho vykřesali naději v podobě decideru.

Inferno nezačali SINNERS vůbec špatně, dostali se do vedení 6:1 za T-side a vše vypadalo na skvělé cestě. Opak byl však pravdou a sérií 14 kol v řadě ex-MAD Lions vývoj otočili. Následoval ještě jeden pokus o zvrat, ale také rychlé kolo od soupeře, které znamenalo vítězství 16:7.

SINNERS vs. ex-MAD Lions

Výsledek - 1:2
  • de_mirage 8:16 (5:10)
  • de_ancient (6:9)
  • de_inferno 7:16 (6:9)

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport