CS:GO

Ax1Le je v Německu a pomůže Cloud9 v play-off IEM Cologne 2023

Ax1Le je v Německu a pomůže Cloud9 v play-off IEM Cologne 2023
3. 8. 2023
  |  

Ruský hráč Sergey "Ax1Le" Rykhtorov je konečně v Německu a přidává se ke Cloud9 před play-off IEM Cologne 2023. Tam se podařilo jeho spoluhráčům přes Lower Bracket skupiny "A" dostat i s hostem, kterým byl bývalý hráč sestavy buster.

Organizace Cloud9, pořadatel IEM Cologne 2023 i světová média potvrdila, že je ruský hráč Sergey "Ax1Le" Rykhtorov v Kolíně nad Rýnem (Německo) a je připraven se zapojit do procesu přípravy s východoevropskou sestavou severoamerické organizace pro vyřazovací část prestižního turnaje.

Counter-Strike sekci doposud na turnaji jako host pomáhal bývalý člen soupisky Timur "buster" Tulepov (Kazachstán), který nezaostával a mnoho lidí z komunity i samotné organizace Cloud9 mu děkovalo za pomoc během základní části, která pro tým nebyla vůbec snadnou.

Na Cloud9 čeká těžký zápas hned v rámci čtvrtfinále IEM Cologne, kdy před vyprodanou Lanxess Arena vyzvou v pátek od 15:30 francouzsko-izraelsko-dánskou soupisku organizace Vitality, která také nebude chtít na turnaji skončit hned na úvod vyřazovací části.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.