CS:GO

Astralis Talent prověří další česko-slovenský tým. Jak dopadne souboj v play-off CCT se SINNERS?

Astralis Talent prověří další česko-slovenský tým. Jak dopadne souboj v play-off CCT se SINNERS?
15. 3. 2023
  |  

Další náročná zkouška čeká na SINNERS, další česko-slovenský tým na Astralis Talent. Vzájemné střetnutí dánsko-českých celků uvidíme už dnes večer od 19:00 v rámci čtvrtfinále CCT North Europe Series 4.

Jistotu zisku $2,000 mají už v turnaji CCT North Europe Series 4 už mají jak dánští mladíci z týmu Astralis Talent, tak česko-slovenský roster SINNERS Esports. Možnost posunout se do TOP 4 bude mít totiž pouze jedna sestava.

Astralis Talent, kteří se v posledních týdnech utkali hned s několika česko-slovenskými týmy a jedou na vlně 5 výher, si v osmifinále play-off turnaje poradili s Copenhagen Flames v poměru 2:1.

SINNERS v předchozím zápase v CCT North Europe Series 4 porazili 2:1 polské HONORIS v těsném zápase s ještě těsnější koncovkou (16:14 na závěrečné mapě), čímž si alespoň částečně spravili chuť po vypadnutí z ESEA Advanced. 

Mirným kurzovým favoritem čtvrtfinálové střetnutí, které začíná dnes po 19. hodině, jsou hráči české organizace SINNERS. SazkaBET vidí jejich šance na vítězství s kurzem 1,72; naopak na Astralis Talent je nyní vypsán kurz rovnách 2,00:1

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.