CS:GO

Astralis Talent otočili vývoj zápasu s Dynamo Eclot. Český celek v EPL končí

Astralis Talent otočili vývoj zápasu s Dynamo Eclot. Český celek v EPL končí
2. 3. 2023
  |  

Český celek Dynamo Eclot ztratil dobře rozjetý zápas s dánskými Astralis Talent a po porážce 1:2 jeho cesta turnajem European Pro League Season 6 skončila.

Český tým Dynamo Eclot začal sérii s Astralis Talent velmi dobře a na mapě de_mirage se ujal vedení 4:0. Soupeř sice dokázal zareagovat, ale byl to tým DNE, který přišel s další sérií a dlouhou odpovědí, která vynesla vedení 8:3. Na částečné drama přecijen ještě došlo, ale český celek vedení v půli uhájil (9:6).

Po výměně stran začal úvodními dvěmě koly lépe dánský soupeř, nicméně 5 bodů na straně DNE znamenal pozici 2 kola od vítězství. Astralis Talent se ještě dokázali vzchopit, a ikdyž DNE došli pro map point, dokázali sérií 5 kol poslat hru do prodloužení. Český tým s izraelským sniperem si poradil se soupeřem až právě v něm, kdy zvítězil 19:16.

Odplata na sebe nenechala dlouho čekat a dánští mladíci se ukázali na mapě de_ancient. Po solidně zvládnutém začátku (4:0, respektive 8:4) pokračovali Astralis Talent ve svém tempu i po výměně stran a nechali soupeři jediné kolo. Výsledkem tak byla jízda 16:8 a pokračování na závěrečnou mapu.

Poslední dějství se stalo noční můrou Dynamo Eclot. Dánský soupeř sice v úvodu jen tak tak držel krok, od 7. kola však serveru naprosto dominoval a dlouhou sérií 13 kol v řadě si zajistil vítězství 16:3 (12:3), čímž zpečetil otočku na 2:1. Dynamo Eclot tak v turnaji skončili na 7. - 8. místě.

Dynamo Eclot vs. Astralis

Výsledek - 1:2
  • de_mirage 19:16 (9:6)
  • de_ancient 8:16 (7:8)
  • de_inferno 3:16 (3:12)

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.