CS:GO

Astralis mají novou posilu. Do týmu přichází kontroverzní HUNDEN

Astralis mají novou posilu. Do týmu přichází kontroverzní HUNDEN
5. 1. 2023
  |  

Jednatřicetiletý Nicolai "HUNDEN" Petersen se po řadě kontroverzí a obvinění z podvodů vrací na tier 1 scénu. Ne však jako hráč nebo trenér, ale jako Head Analyst dánského giganta Astralis.

Astralis připravili esportovému světu velký šok. Dánská organizace dnes odpoledne představila novou posilu, kterou se stal jednatřicetiletý trenér a analytik Nicolai "HUNDEN" Petersen. 

Dánský trenér se tak vrací na nejvyšší světovou CS:GO scénu pro řadě skandálů, které se spojovaly s jeho osobou. Kromě zneužití spectator banu, za což byl obviněn a byla mu zakázána činnost v roce 2020, čelil totiž obvinění v Heroic, že přenechal soupeřům důležité interní organizace před IEM Cologne 2021.

Vyšetřování údajného sdílení informací konkurenčním organizacím (organizaci) podpořil také EISC, protože byla ohrožena integrita samotné události a soutěže. Nyní se však zdá být vše "zapomenuto" a HUNDEN se hlásí v Astralis jako Head Analyst.

Dánská organizace se potýká s velkými problémy, které se týkají výkonnosti a vyvrcholili neúčastí Astralis na IEM Katowice 2023. Zda je však dokáže jednatřicetiletý veterán z role Head Analyst spací, je velkou otázkou. 

Zdroj úvodní fotografie: Astralis

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.