CS:GO

Astralis hlásí posilu do hlavní sekce! S týmem bude trénovat 19letý talent

Astralis hlásí posilu do hlavní sekce! S týmem bude trénovat 19letý talent
17. 4. 2023
  |  

Po druhém neúspěšném RMR v řadě sahají dánští Astralis do sestavy! Čtyřnásobní vítězové Majoru přichází s šestým hráčem v podobě Alexandra "Altekz" Givskova.

Neuspokojivé výsledky v táboře dánských Astralis přináší své reakce. Jedna z historicky nejúspěšnějších organizací v historii CS:GO posiluje svůj hlavní roster příchodem Alexandra "Altekz" Givskova, který se tak po dvou letech v Astralis Talent posouvá o krok výše.

Altekz si o své angažmá řekl svými konzistentními a kvalitními výsledky v sestavě akademie. Hovoří o tom i statistiky, dle kterých je 19letý Dán nejlépe střílejícím hráčem v týmu. Za poslední tři měsíce si vystřílel průměrný HLTV rating 1.15 a o jeho silách se přesvědčili i tuzemské týmy v čele se SINNERS a Dynamem Eclot, které svými výkony pomohl porazit.

Čtyřnásobní vítězové Majoru jsou v poslední době velmi za očekáváním a zlepšení nepřišlo ani po návratu Nicolaie "device" Reedtze, jenž se vrátil loni v říjnu. Výsledky dánského týmu stojí převážně na výkonech výše zmíněného device a Benjamina "blameF" Bremera. Pokud se jednomu z nich nedaří, Astralis zřídka kdy vyhrají. To se potvrdilo i na uplynulém RMR, z nějž odešli se skóre 1-3 a budou chybět již na druhém Majoru v řadě.

Astralis tak mají v tento moment šestičlennou sestavu a jak budou vypadat další kroky nikdo netuší. Otázkou je zda do budoucna nenahradí nováček jednoho z dvojice Andreas "Xyp9x Højsleth a Lukas "gla1ve" Rossander, kteří jsou v poslední době výsledkově velmi nestabilní.

Sestava Astralis:
  • Nicolai "device" Reedtz
  • Benjamin "blameF" Bremer
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth
  • Lukas "gla1ve" Rossander
  • Christian "Buzz" Andersen
  • Alexandr "Altekz" Givskov

Zdroj úvodní fotografie: Astralis

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.