CS:GO

Ani druhá kvalifikace IEM Dallas 2023 česko-slovenským celkům nevyšla

Ani druhá kvalifikace IEM Dallas 2023 česko-slovenským celkům nevyšla
28. 3. 2023
  |  

Několik česko-slovenských sestav se pokusilo účastnit se a uspět v kvalifikaci na IEM Dallas 2023. Opět však všechny skončily výrazně dříve, než se vůbec přiblížily 2. hracímu dni, případně closed kvalifikaci.

Po první nevydařené kvalifikaci s názvem IEM Dallas 2023 - Europe Open Qualifier #1 přišla druhá příležitost, které se opět chytly stovky týmů. Mezi nimi nechyběla ani řada česko-slovenských sestav, která se opět pokusila uspět a prorazit.

Bohužel ani tentokrát se nevydařilo žádnému z nich postoupit do 2. hracího dne IEM Dallas 2023 - Europe Open Qualifier #2, který už je vysílán a pokrýván také na portále HLTV. 

Celkově se až do čtvrtého kola kvalifikace dostala sestava Dynamo Eclot, která v něm nestačila na tým lupuwupu, s nímž padla v poměru 9:16. Ve stejném kole vypadli také hráči týmu Sampi, kteří nestačili na GamerLegion (10:16).

Tuzemská jednička, tým SINNERS Esports, se rozloužila s turnajem o kolo dříve, když nestačila na SHAPITO. Hned ve druhém kole padli ENTERPRISE. S tímto týmem si poradili Adaptation 5:16.

Mnoho dalších zápasů v rámci (důležitých) evropských turnajů naplánováno není. Ani se mnoho pozvánek nedá očekávat, tudíž je dost možné, že si česko-slovenští fanoušci budou muset počkat na start ESEA ligy a další domácí zápolení.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.