CS:GO

Aleksib patří Ninjas in Pyjamas. Plopski má povoleno hledat nové angažmá

Aleksib patří Ninjas in Pyjamas. Plopski má povoleno hledat nové angažmá
9. 9. 2022
  |  

Nečekaný transfer se odehrál během čtvrtečního večera. Finský in-game leader se z lavičky v G2 Esports stěhuje na sever, kde posílí Ninjas in Pyjamas. V týmu naopak končí Plopski.

Upletli na sebe Ninjas in Pyjamas další bič? Po nepovedeném transferu dev1ce, od kterého uplynul rok, příchod Brollana za obrovské peníze pro ucelení švédské komunikace a nyní? Otočka o 180 stupňů, deklarovaná komunikace v angličtině a finský in-game leader.

Pětadvacetiletý Aleksi "Aleksib" Virolainen se po půl roce opět stěhuje. S velkou slávou jej po konci v OG Esports vítali v G2 Esports. Nyní mění německou organizaci za severské Ninjas in Pyjamas. 

Kufry naopak v NIP balí Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora, který v týmu působil od června 2019. Odchází tak pamětník titulů z Global Esports Tour Dubai 2022 a Intel Extreme Masters XVI - Fall: Europe a sběratel druhých míst z turnajů jako Intel Extreme Masters XVI - Winter nebo BLAST Pro Series: Copenhagen 2019.

Aktuálně 6. tým světa by měl čekat další turnaj až začátkem října, kdy v rámci IEM Road to Rio 2022 Europe RMR A vyzve švédská organizace dánské Astralis. Do té doby má tým relativně dost času na práci s novým in-game leaderem.
Vyjádření od NIP k situaci okolo změnám v sestavě. | Zdroj: Twitter @NIPCS
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.