Dota 2

Adrian "Fata" Trinks byl nečekaně vyhozen z Tundra Esports

Adrian "Fata" Trinks byl nečekaně vyhozen z Tundra Esports
18. 2. 2022
  |  

Osmadvacetiletý německý veterán Dota 2 scény Adrian "Fata" Trinks končí v Tundra Esports. Stalo se tak poté, co tým uhrál 4. místo DPC WEU 2021/2022 Tour 1: Regional Finals.

Jako aktivní hráč působí Fata na Dota 2 scéně prakticky 10 let. Za tu dobu si německý support vypracoval s týmy, v nichž nastupoval, cestu k několika zajímavým úspěchům.

Posledních 12 měsíců strávil v celku Tundra Esports, se kterým dokázal ovládnout turnaj ESL One Fall 2021 nebo OGA Dota PIT Season 5: Europe/CIS.
Byl jsem vyhozen z Tundra Esports. Jdu se uklidnit.
Fata
Oficiální první vyjádření
"Rozhodnutí hráčů. Již dříve se hráči pokoušeli vykopnout jiného hráče za stejného hráče, který mě nahradil. Ty jsem odmítl. Takže si nejsem jistý, co si z toho vzít. Nejsem dokonalý, ale mohu upřímně říci, že jsem bojoval za neustálé zlepšování tohoto týmu," pokračoval na svém Twitteru ve vyjádření Fata.

Rozhodnutí Tundra Esports o změnách v sestavě po DPC WEU 2021/2022 Tour 1: Regional Finals vyvolal mnoho reakcí napříč spektrem. Někteří jej označují za nejzvláštnější kick v poslední době, jiní jsou zase překvapení a zvědaví co bude v Tundra dál.

Samotná organizace k situaci také vydala své vyjádření, které publikovala na Twitteru.
Vyjádření organizace Tundra Esports
Také k tomu, co bude dál se osmadvacetiletý Němec na Twitteru vyjádřil: "Pro tuto chvíli si asi dám pauzu od kompetetivního hraní, protože nemám energii začít znovu od nuly. Mohl bych streamovat nebo nahrát nějakou náhodnou hudbu, zatím si nejsem jistý."

Uvidíme, kam tedy budou směřovat kroky německého supporta po konci v Tundra Esports.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport