CS:GO

Academy celek bývalé světové jedničky vyzve ve čtvrtek Dynamo Eclot

Academy celek bývalé světové jedničky vyzve ve čtvrtek Dynamo Eclot
1. 3. 2023
  |  

Už ve čtvrtek pokračuje evropská soutěž European Pro League Season 6. V prvním kole Lower Bracket se utkají hráči Dynamo Eclot s dánskými Astralis Talent. Dočkáme se předčasného konce tuzemského celku?

Zatímco Dynamo Eclot padlo v prvním kole horní části bracketu s MOUZ NXT v poměru 0:2, Astralis Talent vyválčili ze souboje proti PROSPECTS alespoň mapu (1:2). Zítra (čtvrtek) se však jeden ze zmíněných poražených bude muset s turnajem European Pro League Season 6 rozloučit.

Oba celky dělí pouhých 5 míst v rámci světového žebříčku HLTV, když Dynamo Eclot aktuálně drží 84. místo, Dánové pak 89. pozici. Ani to však nemusí zítra hrát roli. Obecně česko-slovenskému celku v poslední době nesvědčilo brzké ranní hraní, tentokrát však zápas startuje až ve 12:30, což by mohlo hrát do karet.

Dánští Astralis Talent by přes podobné postavení v žebříčku i aktuální formu neměli být pro česko-izraelskou větší překážkou v cestě za TOP 6 v turnaji. První nevydařený zápas v play-off však Dynamo Eclot zkomplikoval cestu za prizemoney, které je sice krásných $20,000, ale rozděluje se pouze mezi nejlepší čtyřku. 

Nabídku kurzových sázek na European Pro League Season 6 naleznete také na SazkaBET, přímý přenos zápasu Dynamo Eclot pak můžete sledovat na Twitch kanále euproleague3_en od čtvrtečních 12:30.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.