League of Legends

24:0! Jízda G2 Esports udivuje svět. Evropský mistr je jediný neporažený tým na MSI

24:0! Jízda G2 Esports udivuje svět. Evropský mistr je jediný neporažený tým na MSI
21. 5. 2022
  |  

Evropský celek G2 Esports po jízdě přes LB nejvyšší ligy LEC uviduje také na MSI 2022. Mistr jarního splitu zatím v Koreji neztratil ani zápas.

Už 24 zápasů nepoznali G2 Esports porážku a míří za nejlepší pozicí před potenciálním semifinále MSI 2022. Po jízdě v play-off evropské LEC, přišla podobná jízda i na vyvrcholení v rámci mid season.

Po dominantím výkonu v základní skupiny MSI 2022 naskočili G2 Esports do vysokého tempa také v Rumble Stage. Evropský zástupce včera porazil legendární a dominantní T1 a zdolal také favorizované Royal Never Give Up. Úspěšná cesta bez porážky pokračovala také dnes, kdy G2 opětovně zdolali amerického zástupce, tým Evil Geniuses a také SAIGON BUFFALO ESPORTS. 

Aktuálně G2 Esports mají v Rumble Stage skóre 4:0 a jdou jednoznačně na čele skupiny, ze které postupuje TOP 4 do semifinále. Celkově ještě čeká na týmy 6 zápasů během dalších 3 dní. 

V sekci Zápasy na webu esport.sazka.cz najdete vypsané všechny zápasy. Stejně tka pro vás chystáme případné aktualizace vývoje. G2 Esports už však nyní mají jasně nakročeno do TOP 4, dost možná bude hrát roli seeding, aby se v semifinále vyhnuli dvojici T1/RNG.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @LEC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.