CS:GO

2 zápasy od rumunské PGL RMR akce. Kdy a kde sledovat a fandit SINNERS nebo oskarovi?

2 zápasy od rumunské PGL RMR akce. Kdy a kde sledovat a fandit SINNERS nebo oskarovi?
2. 3. 2022
  |  

Už jen desítky minut dělí SINNERS a další celky, včetně evropského mixu s oskarem, od druhého dne PGL Major Antwerp 2022: European RMR - Open Qualifier. Všechny celky mají stejnou výchozí pozici. Jedna BO1, jedna BO3. Nic víc, nic míň. Kde je možné zápasy od 16:00 sledovat?

Evropské celky v PGL Major Antwerp 2022: European RMR - Open Qualifier musely projít už řadou kol ve formátu BO1, které mohou přinášet spoustu překvapení. V prvním dni skončili například BIG nebo fnatic. Do druhého dne naopak postoupili SINNERS i evropský mix Tokyo Revengers s oskarem.

SINNERS své zápasy budou vysílat na svém Twitch kanále. Tudíž od 16:00 můžete sledovat jejich bitvu s No Limit Gaming, případně i další BO3 souboj, tentokrát s lepším z dvojice Eternal Fire & FTW.



Zápas Tokyo Revengers, za které budou hráč hvězdy jako oskar, MSL nebo suNny, přitahuje pozornost spousty fanoušků v tuzemsku i Evropě. Mezi stream na portále HLTV vidíme komentátora SPUNJe nebo Angličana TravCS.

Pokud se týmu Tokyo Revengers povede postoupit, narazí v klíčové BO3 sérii na někoho z dua SKADE/Spirit. V obou případech by mělo být možné také zápasy sledovat přes GOTV.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.