CS:GO

1xBet Series: Dynamo Eclot se dnes utká o TOP 3 se švédskými legendami

1xBet Series: Dynamo Eclot se dnes utká o TOP 3 se švédskými legendami
28. 7. 2022
  |  

Bez ohledu na letní přestávku Dynamo Eclot stále bojuje v play-off turnaje 1xBet Series. Po úspěšné skupinové fázi a také derby s ENTERPRISE změří síly se švédskými legendami hrajícími za EYEBALLERS.

Dnes od 15:00 můžete sledovat českou sestavu Dynamo Eclot v boji o TOP 3 turnaje 1xBet Series, což zajišťuje přísun minimálně $5,500. V případě vítězství by navíc Dynamo Eclot narazilo ve finále Upper Bracket na vítěze bitvy mezi VP.Prodigy a eClub Brugge, což nejsou také pro českého zástupce neřešitelní soupeři.

První krok ale musí tuzemský zástupce udělat proti týmu EYEBALLERS, za který hraje také dvojice švédských legend: Robin "flusha" Rönnquist a Jesper "JW" Wecksell. Soupeř DNE si prošel v prvním kole zápasem s K23, které zdolal 2:0, což také svědčí o tom, že pro český celek nepůjde o jednoduchý zápas.

V play-off turnaje už skončily celky ENTERPRISE a UNGENTIUM, kteří podlehly K23 (1:2), respektive PALOMA (0:2). Přímý přenos z dalších zápasů můžete sledovat na Twitch kanále pořadatele v anglickém jazyce.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.