CS:GO

1xBet Series: Dynamo Eclot jde v play-off na ENTERPRISE. eSubu čeká rozstřel

1xBet Series: Dynamo Eclot jde v play-off na ENTERPRISE. eSubu čeká rozstřel
23. 7. 2022
  |  

Tři česko-slovenské celky místo letní přestávky přijaly nabídku na účast ve východoevropském turnaji sponzorovaném kyperskou sázkovou společností 1xBet (Series). Týmy Dynamo Eclot a ENTERPRISE postoupily do play-off, eSubu čeká rozstřelová část Last Chance Stage o účast ve vyřazovací části.

Turnaj 1xBet Series je rozdělen na tři části. Nejprve se celkově 12 týmů rozdělilo do tří skupin po čtyřech zástupcích. Skupiny hrané GSL formátem určily nejprve postupující do play-off a také určily účastníky "mezi stage", kterou je Last Chance Stage, ze které si zajistí postup zbývající dva týmy. Závěrečnou fází je pak double-elimination play-off.

Jednu ze tří skupin nedokázal ani jeden z česko-slovenských zástupců ovládnout. V té první ENTERPRISE sice dvakrát zdolali UNGENTIUM, stačilo to však pouze na postup ze druhého místa za týmem PALOMA. 
Týmy Dynamo Eclot a eSuba se utkaly ve skupině "C" s týmy K23 a Illuminar Gaming. Osud je nakonec svedl do vzájemného decider zápasu, který ovládli hráči DNE 2:0. eSubu tak bude čekat Last Chance Stage. 

Prostřední stage, jejíž účastníkem bude i zmíněný tým eSuba, startuje dnes. Tři celky si zahrají ve formátu round-robin BO3 o dva poslední sloty do vyřazovacího double-elimination play-off. Kromě česko-slovenského týmu o slot perou také legendární švédští hráči z týmu EYEBALLERS a také tým UNGENTIUM.

Vyřazovací část startuje prvním kolem Upper Bracket už 25. a 26. července, právě během druhého dne se utkají Dynamo Eclot s ENTERPRISE. V případě postupu z LCHS se eSuba utká buď s VP.Prodigy nebo K23. 

 


Zdroj úvodní fotografie: @Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.