Partnerství

100 Thieves ve spolupráci s Gucci vytvořil speciální batoh, který v přepočtu stojí 52 tisíc korun

100 Thieves ve spolupráci s Gucci vytvořil speciální batoh, který v přepočtu stojí 52 tisíc korun
21. 7. 2021
  |  

Co ještě před několika lety mohlo znít jako sci-fi, je dnes realita. Ještě relativně nedávno vyšla zpráva o propojení G2 Esports s módní značkou Ralph Lauren, dnes podobný krok udělala organizace 100 Thieves.

Severoamerický tým společně s brandem Gucci vypustil do světa limitovanou sérii batohu, který šel pořídit za cca 52 tisíc korun – limitovaná série 200 kusů je již vyprodaná.

Ač batohy již k dostání nejsou, spolupráce 100 Thieves a Gucci rozhodně nekončí. Oba brandy plánují společně vytvořit ještě několik věcí, přičemž spolupráce byla oznámena právě tímto dropem.



Luxusní značka oblečení se ve světě gaming pohybuje již déle, v minulosti spolupracovali již s organizací Fnatic či hrami Pokemon Go a Animal Crossing. Partnerství s 100 Thieves ovšem slibuje možná prozatimní jejich největší zapojení ve světě e-sportu.
Pro severoamerický tým je to další posun k dosáhnutí svého cíle. Organizace se již delší dobu profiluje jako “lifestylová značka”, ne pouze jako e-sportový tým, a právě podobné spolupráce jsou klíčové. Ukázat své přední content creatory typu Valkyrae, Yassuo či Neekolul jako modely pro Gucci je rozhodně pozitivní krok, který dodá celé organizaci větší kredit.

Ačkoliv se batoh rychle vyprodal, obecné reakce byly spíše smíšené. V první řadě je kritizována vysoká cena $2500 (v přepočtu cca 52 tisíc korun), která je pro řadového fanouška 100 Thieves nedostupná. Pokud navíc vezmeme v potaz celý outfit modelů včetně jiných kusů oblečení Gucci, může se celková cenovka vyšplhat až na 160 tisíc korun. Kritizován je také vzhled batohu, jelikož se jedná pouze o přebarevný batoh z Gucci série “Off The Grid” s nalepeným logem e-sportové organizace.

Zdroj úvodní fotografie: twitter.com/Kuavo/
Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.