League of Legends

Coverage: Finále Spring Cupu ovládli Czech Imports, druzí jsou SINNERS, třetí Marmas in Paris

Coverage: Finále Spring Cupu ovládli Czech Imports, druzí jsou SINNERS, třetí Marmas in Paris
15. 5. 2021
  |  

Poslední 4 týmy si to v BO5 zápasech rozdají o celkový triumf v premiérovém ročníku Spring Cupu a také finanční dotaci, která pro vítěze činí 100 000 korun.

V osudí zůstaly už jen 4 týmy, které si to rozdají ve 2 semifinálových zápasech a jednom grandfinále. Více o postupujících do TOP4 je možné zjistit v našem preview zde.

Semifinále 14:00 | Czech Imports vs. Marmas in Paris

Výsledek -  3:1

Velmi svižná a divoká hra otevřela celý finálový den. Czech Import i Marmas in Paris hráli více než neorganizovaně, nicméně kvalitní individuální výkony na straně prvního jmenovaného celku stačily na zvládnutí kritického závěru první hry. Druhá hra nabídla o poznání kontrolovanější bitvu, kterou nakonec ve svůj prospěch zvládli hráči Marmas in Paris. Další dvě hry si již Czech Imports dokázali v relativním klidu pohlídat a postupit tak do grandfinále.

Semifinále | Sinners vs. Vikingekrig Esports

Výsledek -  3:2

Vyrovnaná bitva, kteoru čekal málokdo. Vikingekrig celkového favorita na vítězství Spring Cupu trápili a byli blízko vítězství. Kvalita SINNERS se nakonec p

Grandfinále | Sinners vs. Czech Imports

Výsledek -  0:3

Dominance od A do Z. SINNERS se sice snažili držet s Czech Imports tempo, ovšem hra od Adama "Random" Grepla a jeho spoluhráčů byla nad jejich síly. Vítězem prvního Spring Cupu se tak stávají Czech Imports.

Pořadí 1. ročníku Spring Cupu:

  1. Czech Imports
  2.  SINNERS
  3.  Marmas in Paris
  4.  Vikingekrig
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport