CS:GO

Slováci do akce! Dark Tigers představili novou soupisku

Slováci do akce! Dark Tigers představili novou soupisku
1. 2. 2021
  |  

Nová sestava Dark Tigers je po týdnech spekulací oznámena. Management se rozhodl jít pro plně slovenskou sestavu.

Kdo vyběhne za Dark Tigers na Counter-Strike servery? To byla otázka posledního měsíce, během kterého se šuškalo o řadě zajímavých jmen z domácí scény. Důvěru nakonec jako IGL dostává Martin "MAXX." Smolár, který si k sobě vybral další čtveřici Slováků  se zajímavými zkušenostmi i potenciálem.
 
Éterem letěla jména jako Lukáš "luko" Hrabčík nebo setrvání dosavadního in game leadera Petera "jaro" Raucha. Nakonec je však všecho jinak a jediný, kdo z nováčků v sestavě zůstává, a zároveň ovládl začátkem ledna první Hellcase Cup v barvách Dark Tigers, je Adam "ZEDc" Bartko, jehož předchozí angažmá bylo dlouho dobu v organizaci ECLOT.

Ja dúfam že chalani budú makať jak sa len bude dať, predsalen to je na nás kde bude naše miesto v ligách. Ja sa zase presúvam pod rolu IGL a budem sa snažiť chalanom pomáhať jak sa len bude dať
Martin "MAXX." Smolár
Nový IGL Dark Tigers
Takto komentoval slovenský IGL Dark Tigers na své Facebook stránce oznámení o oficiálním zveřejnění soupisky (celé znění vyjádření je dostupné zde).



Po boku již zmiňovaného hráče se nakonec ukáže známé duo z minulých let, Adam "ZEDc" Bartko a Tomáš "zyored" Cvaniga, ti budou dozajista plnit roli zkušenějších borců v sestavě. Mládí a dravost již v ENTERPRISE ukázal také Tomáš "system" Zemko, kterého doplní další Tomáš, tentokrát s přezdívkou fino.

Na Dark Tigers čeká minimálně evropská ESEA Main League a další tuzemské soutěže, které postupem času ukáží, jak na tom tento celek v konkurenci dalších skutečně bude, a zda se podaří managementu uspět s rozhodnutím volit čistě slovenskou sestavu.

Sestava Dark Tigers v CS:GO pro rok 2021:

  • Martin "MAXX." Smolár
  • Tomáš "zyored" Cvaniga
  • Adam "ZEDc" Bartko
  • Tomáš "system" Zemko
  • Tomáš "fino" Bebjak
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport