CS:GO

Sestava SAMPI oznámena! Nechybí Dev7l, queztone ani noobiq

Sestava SAMPI oznámena! Nechybí Dev7l, queztone ani noobiq
3. 2. 2021
  |  

Organizace SAMPI začíná zbrojit na novou sezónu ve velkém stylu, když přivádí 2 čtyřnásobné Mistry ČR, kteří táhli éru celku eXtatus. Povede se jim sesadit krále ze SINNERS?

V loňské sezóně to SAMPI nestřílelo na poli CS:GO tak, jak by si management představoval. Tituly a sesazení SINNERS tak mají zařídit ozkoušené tváře domácí scény, které zažil nejúspěšnější období organizace eXtatus a její tehdejší cestu mezi TOP30 nejlepších týmů světa. Řeč je o dvojici Patrik "dev7l" Stuchlík a Richard "queztone" Strnátko.

Vytoužené trofeje má kromě ozkoušeného a léty prověřeného dua přinést také posily z ECLOT Gaming, kterou se stal Vít "noobiq" Pohlot, horké zboží přestupové listiny po rozpadu sestavy ve zmiňované organizaci.

Jsme moc rádi, že můžeme konečně představit nový tým. Jsou v něm výjimeční hráči, proto jsme se rozhodli natočit intro video, které je bude dobře reflektovat.
Jakub Faul
COO SAMPI

Z původní pětice, která si připsala v loňském roce mj. 6. a 5. místo v Sazka eLEAGUE, zůstává Martin "Pechyn" Pechoušek s Markem "Kinzo" Bílkem. Půjde to SAMPI i bez trenéra? Posledním, kdo se ujal kormidla v organizaci fotbalisty Jakuba Jankta byl velezkušený slovenský coach Jozef "d0di" Kiss, který je podle všech dostupných informací téměř jistou posilou Entropiq. Prozatím se role IGL a tedy tahouna týmu ujímá, pro některé možná lehce překvapivě, Kinzo. 

Na papíře vypadá sestava, se kterou do CS:GO scény v roce 2021 vletí SAMPI, jako neskutečná mašina, otázkou pak jen zůstává, zda sesadí SINNERS z pomyslného trůnu králů domácí scény.

Sestava SAMPI CS:GO 2021:

  • Martin "Pechyn" Pechoušek
  • Marek "Kinzo" Bílek
  • Vít "noobiq" Pohlot
  • Patrik "Dev7L" Stuchlík
  • Richard "queztone" Strnátko
Author photo
Jan Novák Vizionář a hráč