CS:GO

Zvednou ENTERPRISE další trofej? Potřetí letos ve finále vyzvou SINNERS

Zvednou ENTERPRISE další trofej? Potřetí letos ve finále vyzvou SINNERS
24. 11. 2022
  |  

Od 18:00 vypukne finále Sazka eCUP Winter 2022 mezi ENTERPRISE a SINNERS, oba celky se přitom ve finále utkají už potřetí. Jak dopadne vzájemné střetnutí tentokrát?

SINNERS vs. ENTERPRISE

Nejprve SINNERS uspěli s ENTERPRISE ve finále jarního splitu Sazka eLEAGUE, posléze také porazili stejného soupeře ve finále summer Sazka eCUP 2022. Naopak ENTERPRISE ovládli podzimní split eLEAGUE a získali tak největší odměnu. Jak to dopadne tentokrát?

ENTERPRISE do finále prošli přes Entropiq Prague, které porazili 2:0, na druhé straně pak SINNERS smazali Dynamo Eclot, kteří nepůsobili v zápase vůbec přesvědčivě. I vzhledem k tomu, že oba celky jsou po sezoně unaveny, mohou rozhodovat drobné detaily nebo chuť jedné, či druhé strany dosáhnout na vítězství.

SINNERS se včera podařilo aktivovat na serveru v dobré formě také Tomáše "tomkeejs" Tomku, což by se mohlo české jedničce hodit i nyní. Naopak ENTERPRISE se v obou včerejších mapách rozjížděli velmi pomalu, což budou muset dnes změnit, jinak by se mohl soupeř už pouze "těžce" dohánět. 

Last dance obou celků: Může se forsyy stát další posilou ENTERPRISE, tedy velkého rivala a soupeře? Chystané změny na jedné nebo druhé straně se blíží, jak dopadne vzájemné střetnutí, které definitivně uzavře letošní sezonu? Přímý přenos startuje před 18. hodinou na Twitch kanále eLEAGUEcz.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.