CS:GO

Zásadní změna pro 6. kolo Sazka eLEAGUE. Jak bude vypadat kombinace s vysíláním finále PGL Major?

Zásadní změna pro 6. kolo Sazka eLEAGUE. Jak bude vypadat kombinace s vysíláním finále PGL Major?
13. 5. 2022
  |  

Jak bude vypadat během víkendu 21. a 22. května 2022 vysílání 6. kola Sazka eLEAGUE v kombinaci se semifinále a zejména finále PGL Major Antwerp 2022?

Během startu PGL Major Antwerp 2022 Legends Stage, tedy víkendu 14. a 15. května, bude běžet česko-slovenský stream z prestižního turnaje na Twitch kanále eLEAGUEcz2 a Sazka eLEAGUE tradičně na eLEAGUEcz. O víkend později se však v rámci zájmu všech posunou časy zápasů tak, aby se mohlo plynule přejít na vysílání samotného BO3 finále.

Tento víkend poběží tedy souběžně ve stejný čas jak zápasy v Sazka eLEAGUE, tak sobotní a nedělní program Legends Stage belgického PGL Major. Další víkend odstartuje Sazka eLEAGUE již v 10:00 dopoledne, aby po posledním zápasu došlo na změnu vysílání z tuzemské soutěže na finále největšího CS:GO turnaje světa. To by mělo podle oficiálních PGL dokumentů mělo startovat ve 20:00 CEST.

Podobný scénář proběhne také v sobotu místo Dota 2 Sazka eLEAGUE, která začne dopoledne, odpoledne naváží semifinálové zápasy CS:GO turnaje v Belgii.

Přehled zápasů 6. kola Sazka eLEAGUE CS:GO:

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.