CS:GO

Zápas týdne v Sazka eLEAGUE. Udrží Dynamo Eclot první místo v souboji se SINNERS?

Zápas týdne v Sazka eLEAGUE. Udrží Dynamo Eclot první místo v souboji se SINNERS?
5. 5. 2022
  |  

Pikantní zápas se rýsuje v nedělním programu Sazka eLEAGUE CS:GO. Doposud stoprocentně bodující Dynamo Eclot vyzve SINNERS v souboji o první místo.

Dynamo Eclot je kometou Sazka eLEAGUE. Tým neztratil během úvodních zápasů ani bod a v polovině jarní části sezony nebude chtít tým zařadit zpátečku. Ve 4. kole však bude na tým pardubického majitele hokejového Dynama čekat nic jednoduchého, ale naopak čtyřnásobný vítěz Sazka eLEAGUE.
SINNERS až do třetí kola prošli mapami jako nůž máslem. Jejich šňůru však přerušila Cryptova, která dokázala vyválčit s favoritem remízu 1:1. Česká jednička tak zůstává v domácích soutěžích nadále neporažena, avšak ani v jarním splitu 2022 to nebudou samé zelené políčka a vítězství.

Vyzyvatele a držitele dosavadního prvního místa základní části táhne zejména Martin "Dytor" Handl, který si odnesl také cenu Sazka Esport MVP 3. kola podle hlasování fanoušků. Mladý rifler sestřelil 55 killy eSubu a patří k nejlepším hráčům ligy s K/D 1,74.
Zároveň dojde také na pikantní souboj dvou kvalitních domácích sniperů. Na jedné straně jeden z nejdražších hráčů domácí scény, David "forsyy" Bílý, na té druhé brněnská stálice Lukáš "capseN" Koláčný. 

Doposud se Dynamo Eclot nepodařilo proti SINNERS uspět. Další příležitost dostane tým už v neděli od 20:30 a vy můžete být prostřednictím Twitch kanálu eLEAGUEcz u toho.

Zápas 4. kola Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.