CS:GO

Zajda opouští po 2 a půl letech eEriness. Vrací se Valencio

Zajda opouští po 2 a půl letech eEriness. Vrací  se Valencio
11. 4. 2021
  |  

Změna na poslední chvíli. eEriness se těsně před začátkem Sazka eLEAGUE rozhodli pro výměnu Davida “Zajda” Zajíčka v CS:GO sestavě. Nahradí jej navrátilec do týmu Valencio.

Blížící se start 1. kola Sazka eLEAGUE, rozběhnuté ostatní tuzemské soutěže a management eEriness sahá po změně. David “Zajda” Zajíček působil v tradiční tuzemské organizaci od podzimu 2019 a za tu dobu se stihl podílet na postupu do 1. lig i kvalifikovat na 2 MČR. 

Vojtěch "Valencio" Mydlář není pro fanoušky eEriness žádným nováčkem. V týmu strávil druhou polovinu loňského rok, podílel se na záchraně v Sazka eLEAGUE i kvalifikaci na MČR. 

Po předchozí výměně Samuela “OxidE” Krajčíka za Jurije "Fizarezi" Andrijčuka jde tak o další změnu v eEriness v krátkém čase, což o pohodě před začátkem ligy nehovoří nic pozitivního. První zápas sehrají kapitán Replay aspol. v neděli od 19:00, kdy vyzvou celek Cryptova. Dost možná půjde o stěžejní zápas pro vývoj spodní poloviny tabulky 1. splitu 2021. 

Není tomu ani pár dní, co jsme v pravidelné rubrice “Focus” mluvili o tom, že Zajda a faktor jeho věrnosti by mohl být pomyslným game changer mezi týmy Sazka eLEAGUE ze spodní poloviny tabulky. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.