CS:GO

Wangův pohled na semifinále eLEAGUE z hlediska Sazka Fantasy: Kombinace všech!

Wangův pohled na semifinále eLEAGUE z hlediska Sazka Fantasy: Kombinace všech!
5. 10. 2022
  |  

Koho poslat do sestav v rámci Sazka Fantasy během semifinálových bitev Sazka eLEAGUE? Poradí moderátor finálových studií Vojtěch "Wango" Pres.

V sestavě na semifinále Sazka eLEAGUE se chci opřít zejména o hvězdy svých týmů, které se budou chtít před publikem na FOR GAMES vytáhnout. Na pozici snipera a headshot mastera volím dvojici hráčů ze SINNERS Esports, konkrétně Davida "forsyy" Bílého a Jindřicha "ZEDKO" Chybu.


Trochu sázka do větru, teda spíš na budget je Lukáš "levi" Bouřa z eSuby, která bude hrát právě proti SINNERS. V roli pistol guru by však mohl zejména v případě několika eco round / forcebuy vytáhnout něco ze svého umění. 
Wangova sestava na semifinále Sazka eLEAGUE
Závěrečnou dvojici tvoří rumunský hráč ENTERPRISE Esports Raul "Blytz" Gligor a Michal "leckr" Kadlíček jako Bomb Specialist ve svém týmu Entropiq Prague.

Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události. 

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.