CS:GO

Vítěz jarní části Sazka eLEAGUE: SINNERS

Vítěz jarní části Sazka eLEAGUE: SINNERS
20. 6. 2021
  |  

Šampiony jarní části části Sazka eLEAGUE CS:GO se po nedělním BO5 finále stali hráči SINNERS, kteří svého rivala po comebacku zdolali 3:1 na mapy. Král je tak stále neporažen.

Byly to dlouhé 2 měsíce, na konci kterých mohl stát pouze jeden vítěz, ten se může pyšnit titulem v Sazka eLEAGUE a navíc si odnese také 100 000 korun. Základní část nabídla dramatické souboje, které určily 6 postupujících do play-off.

Čtvrtfinále a semifinále nabídlo dvě těžké zkoušky pro Entropiq Prague na cestě do grandfinále. SINNERS si naopak přenesli formu ze základní části a v semifinále nedali ENTERPRISE šanci.

Finále 1. splitu Sazka eLEAGUE 2021

SINNERS 3 : 1 Entropiq Prague

  • de_nuke 13:16
  • de_mirage 16:11
  • de_inferno 16:12
  • de_train 16:12
Oba týmy psaly svoji část příběhu. Na jedné straně neporažení SINNERS tíhnoucí ke 3. triumfu ze Sazka eLEAGUE v řadě, na druhé pak houževnatí Entropiq Prague, kteří tak moc chtěli velký skalp domácí jedničky.

Ústřední hvězdou prostředních map finále se stal skvěle hrající Max "SHOCK" Kvapil, který si celkově za všechny mapy připsal 87 killů a zazářil především v momentech, kdy to jeho tým nejvíc potřeboval. Mluvíme samozřejmě o mapě Mirage, na které to se SINNERS začalo vypadal bledě, ve druhé polovině ale právě SHOCK vytáhl druhé AWP a odstartoval tak comeback svého týmu.

Hráči z Entropiq Prague rozhodně nebyli špatným soupeřem. Domácí jednička však svoji pozici na výslusní obhájila.

Kompletní coverage finálového dne jsme přinášeli v samostatném článku zde.

Pořadí TOP 4 v jarní části Sazka eLEAGUE 2021:

  1.  SINNERS
  2.  Entropiq Prague
  3.  Sampi
  4.  ENTERPRISE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.