CS:GO
Sazka Fantasy

Sazka Fantasy Podcast EP3: Fandit Entropiq v EPL? A jak se dívat na změny na domácí scéně?

Sazka Fantasy Podcast EP3: Fandit Entropiq v EPL? A jak se dívat na změny na domácí scéně?
2. 9. 2021
  |  

Koho naši hosté poslali do víkendové Sazka Fantasy? Jak se dívají na odchod Capsena z Entropiq Prague nebo Stinxe v eEriness?

Další epizoda letní série Sazka Fantasy podcastu přinesla řadu vtipných chvil, narážek i vzájemného popichování. Témat k probrání byla celá řada od aktuálního dění v ESL Pro League a na domácí scéně, možného návratu offline turnajů až po Sazka Fantasy.


"Když jsem to viděl, říkal jsem si, že je to úplná kravina," reagoval Jindřich "ZEDKO" Chyba na otázku, co si myslí o posazení Lukáše "Capsen" Koláčného na lavičku v Entropiq Prague.

Zažije domácí scéna konečně SINNERS na offline akci? Premiéry bychom se mohli dočkat už za měsíc. "Víte co je zajímavé? Že pro Oskara to bude po více než 5 nebo 6 letech tuzemská akce," upozornil redaktor Sazka Esport Vojtěch "Wango" Pres a doplnil: "Naposledy to snad bylo ještě v nEophyte."

Tip na sestavu pro 3. kolo:

Uspěje Wango s touto Sazka Fantasy sestavou pro 3. kolo podzimní části Sazka eLEAGUE?
Kompletní záznam podcastu si můžete pustit na YouTube kanále Sazka Fantasy. Přejeme hodně štěstí a nezapomeňte, že losujeme v každém kole také několik šťastlivců, kteří mají zdarma členství Fantasy+!



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport