CS:GO

VIDEO: Michal "leckr" Kadlíček pro iSport o ambicích na finále Sazka eLEAGUE, herním dni i vyhoření

VIDEO: Michal "leckr" Kadlíček pro iSport o ambicích na finále Sazka eLEAGUE, herním dni i vyhoření
6. 10. 2022
  |  

Michal "leckr" Kadlíček mluvil v iSport.cz studiu společně s Filipem Štěrbou, Head of Esports CNC a redaktorkou Veronikou Fišarovou o esportu, ambiciích i finálovém víkendu Sazka eLEAGUE.

 


Michal "leckr" Kadlíček bude čelit s týmem Entropiq Prague v semifinále Sazka eLEAGUE silnému soupeři a obhájci stříbra z posledních sezon. Podaří se tentokrát uspět? Nejen o tom mluvil ve studiu iSport.cz před finálovým víkendem společně s šéfem esportové divize Czech News Center a moderátorkou iSport TV Veronikou Fišarovou.

Michal "leckr" Kadlíček
Cíle, ambice v Sazka eLEAGUE i příprava během dne nebo teba vyhoření a to, jak mu předejít. Témat v rozhovoru byla celá řada a vše logicky směřovalo k tomu, čeho se dočkáme během pátku a soboty. Tedy velkého semifinále a finále Sazka eLEAUGE na FOR GAMES. 

Velké preview jsme zveřejnili dnes ráno. Mají Entropiq Prague šanci na to probojovat se do finále a bojovat o zlato? Nebo se budou muset smířit s bojem o bronz?

Semifinále - Entropiq Prague vs. ENTERPRISE
Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události.  

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.