CS:GO

Velkolepá podívaná na stage Sazka eLEAGUE i doprovodný program kolem. Co uvidíte na FOR GAMES?

Velkolepá podívaná na stage Sazka eLEAGUE i doprovodný program kolem. Co uvidíte na FOR GAMES?
4. 10. 2022
  |  

Další ročník finále Sazka eLEAGUE se opět odehraje v rámci veletrhu FOR GAMES na pražském výstavišti PVA Expo Letňany. Co všechno na fanoušky čeká?

Jedním z největších taháků letošního ročníku veletrhu FOR GAMES bude bezpochyby finálový event Sazka eLEAGUE v CS:GO a Dota 2, který už v loňském roce přitáhl tovky fanoušků v offline prostředí a další desetitisíce online. Jak to bude vypadat letos?

Už v pátek se střetnou nejlepší čtyři celky v semifinálových bitvách ve hře CS:GO, v sobotu pak následně bude korunován bronzový tým a po odpoledním grandfinále také šampion Sazka eLEAGUE CS:GO 2022, v neděli dojde na stage k zápasům v Dota 2. 
To však nebude všechno, k dispozici by v hale kromě velké stage a hlavního programu Sazka eLEAGUE měly být k dispozici v rámci expo zóny také stánky partnerů nebo některých z týmů. Na své si tak přijdou největší fanoušci SINNERS či Entropiq, kteří mohou podpořit své oblíbence na stage, ale i mimo ni. Více informací o celé akci naleznete na webu forgames.cz.

Pokud se nemůžete dostavit přímo na akci, live stream finálového klání Sazka eLEAGUE Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat celého víkendu na Twitch kanále eLEAGUEcz. Více informací naleznete na oficiální události.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.