CS:GO
Sazka Fantasy

Ve středu od 18:00 čeká v dalším Sazka Fantasy podcastu dvojitá nálož hostů ze SINNERS a Stinx

Ve středu od 18:00 čeká v dalším Sazka Fantasy podcastu dvojitá nálož hostů ze SINNERS a Stinx
7. 9. 2021
  |  

Ve čtvrtém díle Sazka Fantasy podcastu se bude Bananides se svými hosty bavit o aktuálních tématech a predikcích na ideální Sazka Fantasy sestavu pro další kolo Sazka eLEAGUE.

Témat na probrání je celá řada, od právního sportu mezi dánským trenérem HUNDENem a organizací Heroic, důležité kvalifikace SINNERS na světové turnaje nebo třeba také remízu domácí jedničky v souboji s ENTERPRISE v Sazka eLEAGUE, která znamenala, že se vlasy analytika Cannieho obarví na blond.
Moderátorskou jedničku Jiřího "Bananides" Johanidese doplní dvojice zástupců právě české organizace SINNERS Esports. Jedním z nich bude velmi známá HeadShot Machine Max "SHOCK" Kvapil, tím druhým pak CEO Moritz Straube. Trojici doplní Matěj "Stinx" Štorek, který naskočil do kolotoče Sazka eELEAGUE po přestupu z DEFEATERS do eEriness.


Vzhledem k hostům nebude jistě nouze o kvalitní humor, narážky a popichování. A to nejen mezi členy osazenstva podcastu. Startujeme tradičně ve středu od 18:00 na twitch.tv/eleaguecz nebo sociálních sítích Sazka Fantasy. Pokud nestíháte přijít na živý přenos, zoufat nemusíte, záznam bude také na YouTube Sazka Fantasy.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.