CS:GO
Sazka Fantasy

Turnaj v Sazka Fantasy pro podzimní split eLEAGUE je otevřen! Celkově se hraje o 120 000 korun

Turnaj v Sazka Fantasy pro podzimní split eLEAGUE je otevřen! Celkově se hraje o 120 000 korun
10. 8. 2022
  |  

Populární hra Sazka Fantasy otevřela turnaj pro Sazka eLEAGUE 2. split 2022 v CS:GO. Hráči, uživatelé a další, kteří se zapojí, budou bojovat o celkové prizemoney 120 000 korun. Přidáte se i vy?

Na webové stránce sazkafantasy.cz už je vypsán nový CS:GO turnaj, který se opět týká podzimního splitu Sazka eLEAGUE v populární FPS hře. Vy si můžete zpříjemnit sledování formou tvorby sestav na daná kola, čímž se zapojíte do žebříčků a boje o desítky tisíc korun.


Vybíráte ze čtyř rolí: Sniper, HeadShot Master, Entry Killer, Bomb Specialist a Pistol Guru. Podle dané specializace hráč dostává body navíc oproti těm standardním. Cílem je tak vytvořit tu nejlepší možnou soupisku pro dané kolo Sazka eLEAGUE v ceně bugetu do 100 000 milionů virtuální měny.
Nové sestavy můžete tvořit na webu sazkafantasy.cz

Výhry v Sazka Fantasy

V každém z kol Sazka eLEAGUE si desítky výherců rozdělí výhry za přinejmenším 10 000 Kč. Abyste měli šanci získat některou z výher, stačí postavit sestavu klidně jen na jediné kolo, sestavy se jednak přenáší, ale zároveň se řada cen rozděluje nejen v celkovém turnaji, ale také v dílčích kolech.

Za celkové umístění v turnaji si ti nejlepší rozdělí 10.000 Kč:
  • 1. místo: 5 000 Kč 
  • 2. místo: 2 000 Kč 
  • 3. místo: 1 000 Kč 
  • 4.-7. místo: 500 Kč

Více o tom, jak hrát Sazka Fantasy CS:GO naleznete na oficiálním webu sazkafantasy.cz, stejně tak je dobré věnovat čas bodování Sazka Fantasy pro Counter-Strike.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.