CS:GO

Třaskavý souboj okoření úvodní kolo Sazka eLEAGUE CS:GO. eSuba vyzve ENTERPRISE

Třaskavý souboj okoření úvodní kolo Sazka eLEAGUE CS:GO. eSuba vyzve ENTERPRISE
4. 4. 2022
  |  

Lukáš "Levi" Bouřa proti svému bývalému zaměstnavateli, souboj velkých rivalů a v neposlední řadě odveta za zápas o 3. místo během posledního víkendu. Jak dopadne bitva ENTERPRISE s eSubou?

eSuba doposud v Sazka eLEAGUE nedokázala ENTERPRISE udolat. Nepovedlo se jí to ani v rámci Tipsport CS:GO Bratislava, kde tým pod vedením trenéra benq1ho prohrál po třech mapách v souboji o bronz. Odveta je ovšem za rohem. 

Bitva rivalů už v neděli
Hned v úvodním kole letošního ročníku Sazka eLEAGUE se utkají hráči ENTERPRISE a eSuba ve vzájemném duelu. Ten dojde na pořadí jako druhý, tedy někdy okolo nedělních 15:30. Štáb Sazka eLEAGUE se během víkendu ptal samotných aktérů, jak oni sami vidí chystanou odvetu. 

„Jsme zklamání, ale nedá se nic dělat. Snad to příště vyjde,“ konstatoval smutně Lukáš "Levi" Bouřa, pro kterého jsou zápasy mezi ENTEPRISE a eSubou o to zajímavější, že v obou organizacích strávil část své kariéry.


eSuba věří v odplatu a odvetu, bude však proti sobě mít velmi silného soupeře, který jí nedá nic zadarmo. „Ste skvelí chalanhi, ale dúfam, že znova vyhráme. Bohužiaľ, ale tak to musí byť,“ nechal se slyšet hvězdný player ENTERPRISE, slovenský reprezentant Matys.

Vy můžete být u toho jak samotná bitva dopadne! Ať již prostřednictvím streamu, který v neděli startuje po obědě, tak pochopitelně i pomocí Sazka Fantasy, kde si může zvolit ideální sestavu i z hráčů eSuby nebo ENTERPRISE.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.