CS:GO
Sazka Fantasy

TOP 5 nejdražších hráčů v Sazka Fantasy. Vyplatí se pro 1. kolo Sazka eLEAGUE?

TOP 5 nejdražších hráčů v Sazka Fantasy. Vyplatí se pro 1. kolo Sazka eLEAGUE?
11. 8. 2022
  |  

Sazka Fantasy se opět otevřela a tisíce fanoušků a dostávají příležitost ukázat se při skládání sestav pro jednotlivá kola Sazka eLEAGUE! Kteří hráči jsou nejdražší a vyplatí se vůbec?

Vyplatí se nejdražší hráči do Sazka Fantasy? Část z nich určitě. Limitující budget 100 milionů v Sazka Fantasy omezuje výběr těch nejdražších hráčů. Ale minimálně některé z nich byste do vašich CS:GO sestav pro 1. kolo měli zvážit.


TOP 5 nejdražších hráčů pro 1. kolo Sazka Fantasy:

David "forsyy" Bílý

Sniper SINNERS Esports David "forsyy" Bílý působí v týmu od začátku roku, a co se domácích turnajů týká, předvádí pokaždé nadstandardní výkony. Na ty bude chtít navázat i letos. V kombinaci s tím, že pozice snipera vynáší nejvíce bodů, je tak opět jasné, že jeho cenovka bude patřit k nejvyšším.


Deyvid "h4rn" Benchev

Bulharská kometa! Hráč, který vlétl na česko-slovenskou scénu ve velkém stylu a dokázal tuzemské snipery překonávat. Také proto jeho cena v Sazka Fantasy postupně šplhala vzhůru, stejně jako výkony ENTERPRISE. Tým se dokázal dostat do finálových utkání se SINNERS, tam však cesta (zatím) končí.

Max "SHOCK" Kvapil

Dalším hráčem z týmu SINNERS, který dlouhodobě patří mezi nejhodnotnější hráče z hlediska Sazka Fantasy cen, je HeadShot Master Max "SHOCK" Kvapil. Také jeho výkony a přesná muška budou sloužit k úspěchu, pro který si SINNERS půjdou.


Jindřich "ZEDKO" Chyba

Zkušený český hráč působí v SINNERS od začátku a byť občas svými výkony zůstává za ostatními, odchod NEOFRAGA otevřel Jindřichovi "ZEDKO" Chybovi dveře a rozvázal ruce. Hráč podává velmi stabilní výkony, proto také jeho cenovka ve výši 23 milionu.


Martin "Dytor Handl

Za Dynamo Eclot se do výběru TOP 5 nejdražších hráčů s cenovkou 21,5 milionu dokázal probourat také Martin "Dytor" Handl, který se jednak prezentuje skvělými Entry Killy, přesnou muškou, ale také vysokým počtem nastřílených killů. I on by mě figurovat ve vašem potenciálním výběru.


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.