CS:GO
Sazka Fantasy

Tipy na Sazka Fantasy: Bude KWERTZZ sniper nebo HS Master? Dobrá cena hráčů Cryptova a oskara

Tipy na Sazka Fantasy: Bude KWERTZZ sniper nebo HS Master? Dobrá cena hráčů Cryptova a oskara
17. 4. 2021
  |  

První kolo Sazka eLEAGUE se blíží a s ním i možnost zvolit první sestavu do Sazka Fantasy CS:GO. Kdo získá nejvíc bodů a který hráč skrývá největší potenciál?

Koho zvolit do sestavy v rámci Sazka Fantasy pro Sazka eLEAGUE? Máš 5 míst pro hráče, tudíž volba musí být precizní. Přinášíme několik tipů, na koho se zaměřit nebo nad kým uvažovat do Sazka Fantasy sestavy.

První kolo startuje v neděli od 13:15, do té doby je možné svoji sestavu skládat nebo upravovat. Pozor však na budget, ideální je se s cenovkou vlézt do 100 milionů. 

SINNERS a cena oskara

Očekáváme, že NEOFRAG by mohl získat extra body za první killy v kole nebo headshoty a oskar zase za práci se sniperkou. Navíc zmíněný sniper SINNERS naskakuje do Sazka eLEAGUE ve své premiéře se Sazka Fantasy cenovkou 23.0 milionů, což vidíme jako skvělou možnost jej zvolit do sestavy.

Jedinou otázkou je, zda zvolit hráče SINNERS do aktuálního kola, protože českou jedničku čeká souboj s Entropiq. Půjde o souboj dvou aktuálně nejlepších celků u nás a vyrovnanost souboje by mohla znamenat ztrátu několika bodů.

Do své Sazka Fantasy sestavy oskara poslal i profesionální hráč Patrik "ZERO" Žúdel.

KWERTZZ jako AWP hráč nebo HS Master?

Role talentovaného Simona "KWERTZZ" Horáka z týmu BRUTE je velkým otazníkem. Sestava prošla obměnou a je otázka, kdo roli snipera přivede. KWERTZZ se v loňském roce pyšnil vůbec nejlepší HS % v celé lize, a ačkoliv je možné, že ENTERPRISE v neděli alespoň jednu mapu urvou, nebáli bychom se hráče poslat na pozici Headshot Mastera za 17.4 mega.

Trenér Stanislav "carnyL" Juhás se pokusil ve videu pro organizaci BRUTE vysvětlit, proč zvolit právě jeho svěřence do sestavy.



Vyplatí se hráči Cryptova za aktuální cenovku?

Tým Cryptova je poskládaný z dvou hráčů ze Slovenska, dvou z Ruska a jedním Švédem. A vlastně nikdo neví, jakou taktiku od nich můžeme očekávat. Proti eEriness by se ale mohli v neděli předvést.

Sestava nováčka je totiž kvalitní, jen může chybět souhra. V jejich prospěch určitě ale hraje to, že eEriness si prošli obměnou kádru a nově složená sestava by mohla zaváhat.

Všichni ze sestavy Cryptova jsou navíc extrémně levní, a tak by tihle esporťáci mohli být skvělou investicí pro tvoji sestavu.

Stejně tak bychom doporučili sledovat hráče ENTERPRISE, kteří v týdnu dokázali porazit SINNERS v BO1 zápase ve kvalifikaci na mezinárodní turnaj.


Zápasy v rámci Sazka eLEAGUE je možné sledovat níže: 


Author photo
Vítek Nešpor