CS:GO

Talent tým Sazka eLEAGUE CS:GO. Kdo vás bude provázet každý týden streamy?

Talent tým Sazka eLEAGUE CS:GO. Kdo vás bude provázet každý týden streamy?
4. 4. 2022
  |  

Kdo bude doprovázet svým hlasem Sazka eLEAGUE CS:GO 2022, která startuje už v neděli? Nebudou chybět tradiční jména, ani nováčci! Bára, KAPARZO, sTORM, Lelek a další... Kteří další se přidají?

Už příští neděli odstartuje dlouhodobá soutěž Sazka eLEAGUE CS:GO a nebudou u toho chybět ani přední talent tým. Stálicí, která by se měla objevit na většině vysílání, bude komentátorská hvězda Tomáš "sTORM" Svoboda, jenž svůj raketový vzestup prokázal při finálových zápasů v rámci Sazka eLEAGUE na FOR GAMES, MČR 2021 a také v neposlední řadě bratislavského CS:GO turnaje pod hlavičkou MČR a PLAYzone. 

Na účast v rámci podzimního splitu v roli komentátora naváže také Ondřej "Lelek" Kvarda, který se stal nedílnou součástí celého týmu. Stejně tak nebude chybět ani nováček mezi komentátory, který se velmi rychle vyšvihl do popředí domácí scény a je také členem redakce Sazka Esport, jmenovitě jde o Jakuba "Koty" Kotajnyho. Jeho jste mohli slyšet již při loňské baráži.
Když už jde o členy naší redakce, kteří se zapojí do vysílání Sazka eLEAGUE, nesmíme zapomenout ani na dalšího z nich, svitavského rodáka Jiřího "Bananides" Johanidese. Ten by se měl na některých kolech objevit také.

Dalším ze staronových tváří na streamu Sazka eLEAGUE bude Matěj "Straty" Cihlář, content creator, streamer a komentátor, který toho má za sebou již celou řadu a svůj talent bude chtít prokázat i nyní. Na některých vysíláních se objeví také zkušený Marek "Shadye" Hovanec.

Analyst deskem vás bude provázat drtivou většinu kol zkušená a oblíbená moderátorka Bára Dvorská, okolo které se vystřídají známí experti na domácí scéně. Jmenovitě půjde o Ljudmilu "Miley" Mikitovou, Davida "KAPARZO" Lacinu a také dvojnásobného vítěze Sazka eLEAGUE, analytika Huberta "Cannie" Ludwiga.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.