CS:GO

Stinx zachránil eEriness v Sazka eLEAGUE, v týmu ale nepokračuje a stěhuje se do DEFEATERS

Stinx zachránil eEriness v Sazka eLEAGUE, v týmu ale nepokračuje a stěhuje se do DEFEATERS
29. 7. 2021
  |  

Během středečního večera vydali DEFEATERS oznámení o nové soupisce v CS:GO, která je bude reprezentovat v druhé polovině roku. V týmu se potkávají i bývalí hráči ze Sazka eLEAGUE.

Blíží se uzávěrky prvních vln soupisek před druhými splity domácích soutěží jako Y-Games Pro Series, 1. COOL League a Sazka eLEAGUE. Jedním z celků, který čeká zápas v první zmíněné soutěži už v pátek, oznámil svoji soupisku pro nadcházející "polovinu" ročníku.

Překvapivě v ní najdeme Matěje "stinx" Štorka, který před měsícem vystřílel eEriness záchranu v baráži a udržení slotu pro Sazka eLEAGUE. V tomto dresu jej neuvidíme a po konci v Dynamo Eclot jej pod svá křídla přetahují právě DEFEATERS.
Dalším dílem do skládačky bude Dávid "xperrience" Červenec, bývalý hráč ENTERPRISE, který s tímto týmem došel až do finále Sazka eLEAGUE. Společně se stinxem jej spojuje minulost v dresu Fury Esport.

Vletěl na scénu jako uragán a díky svým statistikám byl vidět na té nejvyšší úrovni, pak ale jeho hvězda postupně upadala a dlouho se po konci v Sampi nemohl chytit do žádného týmu, s nímž by bojoval o titul. Řeč je o Dytorovi, který se v sestavě také objeví a bude mít velmi důležitou roli.

Posledním duem v sestavě bude Filip "Filixos" Haluška a Jiří "azak" Hausner. Podaří se uspět v této sestavě mezi konkurencí zmíněných soutěží a třeba to dotáhnout i ke kvalifikaci na MČR? To uvidíme během následujících týdnů.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.