CS:GO

Status Sazka eLEAGUE: SINNERS mířící za obhajobou, daná baráž a eSuba v semifinále?

Status Sazka eLEAGUE: SINNERS mířící za obhajobou, daná baráž a eSuba v semifinále?
23. 9. 2022
  |  

Jak to vypadá v Sazka eLEAGUE před závěrečným 7. kolem a dohrávkami, které se během víkendu odehrají? Podívejte se na vše podstatné před posledním víkendem základní části.

Blíží se nám finálový víkend základní části Sazka eLEAGUE, během kterého se odehraje hned 6 zápasů. Jaký program nás během 24. a 26. čeká? A o co se vlastně ještě vůbec hraje?

Situace s baráží je daná. Inside Games a Dark Tigers se podívají opět do záchranářských bojů, kde stejně jako na jaře, vyzvou nejlepší ze Sazka eLEAGUE Open kvalifikačních turnajů. Zbytek týmů tak už nyní defacto pouze bojuje o seeding a pozici potenciálního účastníka semifinále.

Nejlépe mají situaci před závěrem rozehranou SINNERS, kteří ovládli všech 5 dosavadních zápasů a patří na špici s 15 body. Za nimi však vzniká zajímavá stíhací jízda, ve které nejvíce zápasů odehraje eSuba, ovšem se samými těžkými soupeři, z nichž například Entropiq Prague chtějí stejně jako jejich vyzyvatel postoupit přímo na FOR GAMES, což znamená vyhnutí se účasti v baráži.

Přímý přenos oba dny začíná po obědě od 13:30 studiem, následně zápasy jsou v plánu na 14:00 a program se uzavírá ve večerních hodinách. Stream můžete sledovat na twitch.tv/eleaguecz.

Program na 24. a 25. září

SINNERs vs. eSuba
Dynamo Eclot vs. Cryptova
Dark Tigers vs. ENTERPRISE
eSuba vs. Cryptova
Entropiq Prague vs. eSuba
SINNERS vs. Inside Games
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.