CS:GO

Nejlepší hráči čtvrtfinále Sazka eLEAGUE: Leckr MVP, Levi byl u všeho podstatného

Nejlepší hráči čtvrtfinále Sazka eLEAGUE: Leckr MVP, Levi byl u všeho podstatného
17. 6. 2021
  |  

Kdo ve statistikách čtvrtfinále Sazka eLEAGUE vynikal? Nebo kdo naopak zaostával za očekáváním?

Statistika nuda je, má však cenné údaje, zpívá se v písničce Statistika k české pohádce Princové jsou na draka. Kdo v této "nudné" oblasti vynikal v rámci čtvrtfinále prvního splitu Sazka eLEAGUE 2021?

Dominik "blogg1s" Janita a jeho standard

Hráči eSuba sice ve svém zápase padli a skončí tak na děleném 5. - 6. místě, kdo ale rozhodně nezůstal za očekáváním je Dominik "blogg1s" Janita. Dvaadvacetiletý AWP hráč si připsal během série s ENTERPRISE celkem 56 killů, což bylo o 15 více, než jeho spoluhráč Dominik "NIO" Maxian, který v této disciplíně skončil na pomyslném druhém místě.

Pouze blogg1s se taky v rámci celého týmu dostal do plusových čísel poměru killů a smrtí. Bude to konečná pro blogg1se v eSubě nebo pro některého z jeho spoluhráčů? Takovéto celkové umístění rozhodně není to, s čím by měla být tato organizace spokojena.

Levi sem, Levi tam, Levi kam se podíváš!

Série eSuby a ENTERPRISE se protáhla na 3 mapy, z nichž každá měla svým způsobem jiný příběh. Téměř všechny měly ale společného jmenovatele v podobě fantastického výkonu Lukáše "Levi" Bouři, který si připsal během série připsal skóre 55-39 a 91,8 ADR. K tomu všemu byl navíc Levi u toho podstatného, kde jej bylo třeba.

Posléze hned další 3 hráči ENTERPRISE měli 45 killů, což v konečném součtu výrazně dopomohl k vítězství v sérii.

Leckr a jeho životní hra?

Takto jsme už dlouho Michala "leckr" Kadlíčka zahrát neviděli. Pozici IGL v týmu Entropiq Prague plní na jedničku. Ovšem pokud k tomu přidá také celkem 55 killů, je to velká paráda. I o jeho výkon se spoluhráči mohli opřít a sám leckr tak zastínil v sérii s BRUTE jinde hvězdné playmakery.

Celkem bylo Leckrovi zaznamenáno 55 killů! Což je stejný počin, který uhrál nejlepší z předchozího čtvrtfinále Levi. Stejně tak ve statistice průměrného poškození na kolo dokázal uhrát IGL Entropiq nejlepší ze všech hráčů, konkrétně 93,1 ADR. Fantastický počin brněnského hráče. 
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport