CS:GO

Focus na SINNERS: Favorit, co nemůže zaváhat

Focus na SINNERS: Favorit, co nemůže zaváhat
17. 4. 2021
  |  

Všichni od nich čekají jediné. První místo a triumf. Ostatní bude zklamáním. Můžou ale SINNERS udržet takové tempo, které počtem zápasů během roku 2021 nastolili? Pokud, ne, může to být tím faktorem, který je porazí.

K sobotnímu ránu odehráli SINNERS za poslední 3 měsíce více než 61 zápasů, více než 145 map a tempo nezpomaluje. Jejich soupeři se k tomu zdaleka nepřibližují, přesto kvantita se nemusí rovnat kvalitou.

SINNERS totiž "zápas jara" hrají dnes večer (17. dubna) kdy se s Lyngby Vikings utkají o slot v ESEA Premier. 
Ani samotný start Sazka eLEAGUE pro SINNERS nemusí být vůbec jednoduchý. Stejně jako v posledním splitu, i letos domácí jednička vyzve Entropiq v boji o první body.

Není moc v celkovém kontextu co řešit, SINNERS ještě zápas v Sazka eLEAGUE neprohráli. Nikdy neříkej nikdy, ale nebude to právě nyní? Udržet pozornost napříč turnaji nemusí být nic jednoduchého.

Pokud se však beastik1 a jeho parta dokáže soustředit po celý split, zaváhání a korunovace nových králů bychom se dočkat neměli.

První zápas pro SINNERS, ve kterém se utkají s Entropiq začne v neděli 18. dubna od 15:00.

Sestava SINNERS
K pozici SINNERS doplnil své i komentátor Sazka eLEAGUE Tomáš "Storm" Svoboda (@stormPPC):

"Jednoznačný favorit na výhru celé Sazka eLeague. Výherce obou předchozích splitů v minulé sezoně a figurka na šachovnici, které chtějí dát všechny týmy šach mat. Vyvážený tým, který byl po konci minulé sezóny obohacen o nejlepšího českého snipera Oskara a tenhleten mix, který v Liberecké organizaci vymysleli, je zatím s menšími odchylkami z jejich výborné formy výborným výsledným produktem. Sinners zabředli dříve, než sami čekali pod TOP 30 HLTV týmů, leč sám beastík tvrdí, že nezaslouženě. 

Nyní s plným focusem na meizinárodní CS a SEL mají šanci vytvořit pro sebe ještě větší pedestál na popředí naší scény. Tip: 1. místo v SEL s max jednou prohrou."

Zdroj úvodní fotografie: sinners.gg
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.