CS:GO

Focus na Entropiq: Sehraná parta, posila MoriiSko a trenér d0di

Focus na Entropiq: Sehraná parta, posila MoriiSko a trenér d0di
15. 4. 2021
  |  

Vyrovnanější než kdy dřív. Domácí CS:GO scéna v TOP 5 týmech smrskává rozdíly ve výkonnosti a vyjma odskočených SINNERS si to zbývající týmy chtějí rozdat o post dvojky, potenciálně vyzyvatele právě liberecké organizace. Jak jsou na tom Entropiq před startem splitu?

Dokáží správně načasovat formu a uspět v Sazka eLEAGUE? Entropiq stojí před velkou výzvou, plný kalendář turnajů a lig, přesto je tu milník v podobě překonání SINNERS v Sazka eLEAGUE a boj pozicí domácí jedničky, která také prorazí v Evropě. A to je slušná motivace.

Sehraná parta kamarádů

Jinak se to dá jen těžce říct. Leckr a jeho spoluhráči toho napříč týmy a působišti mají za sebou hodně. Většina společně prošla organizací BRUTE, kde se kromě spojení po herní stránce začalo projevovat také sepětí po té lidské. Důraz na pochopení nejen ve hře, ale i v životě zatím Entropiq funguje velmi dobře a tým své výkony jen eskaluje kupředu.

Cesty hráčů se spojili v létě 2020 opět v domácí organizaci, tentokrát Entropiq a výkon eskalovali až k zisku 2. místa na Vodafone MČR 2020. Velký kus práce co do tréninku mají hráči za sebou a nyní přichází chvíle, kdy se snaží posunout o stupeň dál. Podle mnohých již nahradil Entropiq celek eSuba na "virtuální pozici" české dvojky a konzistenci chce dokázat i v soubojích se SINNERS.

Posila MoriiSko

Devatenáctiletý Josef "MoriiSko" Maurenc přišel do Entropiq na začátku roku 2021 jako náhrada za daxena. Spolu s ním přišel do týmu i nová energie a velký talent. Analytici i komentátoři neskrývají, že touto výměnou si CS:GO tým Entropiq výrazně pomohl, protože MoriiSko je dle nich jedním z největších talentů, kteří v roce 2020 prorazili na domácí scénu.

Duo d0di a leckr

Dosavadní trenér forji se stáhl do ústraní a pozici hlavního trenéra přebral Slovák Josef "d0di" Kiss, právě ten vedl část sestavy již v BRUTE. Souhra d0diho a leckra by mohla být právě ta, která pomůže týmu v cestě za triumfem.

Sestava Entropiq
Zdroj úvodní fotografie: entropiq.gg
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.