CS:GO

Focus na Cryptova: Nováček v akci s nevyzpytatelným herním plánem

Focus na Cryptova: Nováček v akci s nevyzpytatelným herním plánem
8. 4. 2021
  |  

Co očekávat v podání Cryptova? To je otázka, na kterou se mnoho lidí v CS:GO světě snaží najít odpověď. Dva Slováci, dva Rusové a jeden Švéd, to je sestava, se kterou se nováček v Sazka eLEAGUE pokusí překvapit ostatní. Co očekávat nebo na co se zaměřit při sledování eEriness?

Čtyřiadvacetiletý hráč Maximilián "w8max" Macášek po baráži druhého splitu Sazka eLEAGUE 2020 doplnil tým o neméně kvalitní hráče a pod značkou Cryptova půjde prvního splitu Sazka eLEAGUE.

Aim nad taktikou

Jestli jde něco, alespoň lehce očekávat, je to velmi dobrá aimová vybavenost hráčů týmu Cryptova. Důraz na precizní individuální hru by mohl fungovat v některých typech zápasů. Celkově půjde s největší pravděpodobností spíše o velmi často vzpomínanou "hru mixu", tedy minimum plánovaného, hodně spontánního.

Sestava Cryptova

Největší zbraň v podobě nevyzpytatelnosti

Co očekávat od týmu, který se na venek, zatím, moc neprezentuje je otázkou. Ostatní týmy běžně prezentují turnaje, kterých se účastní, získat záznamy a sledovat dema, kterými se připravíte na soupeře je poměrně snadné. V případě týmu Cryptova to zatím tak není. A v tom je kouzlo a moment překvapení. Hráči nemají co ztratit, naopak mohou jen překvapit v podobě silné palebné síly.

Hráči jsou skvěle aimově vybaveni, o tom žádná. Týmově? Otázka bez prozatím bez odpovědi. První zápas proti eEriness v neděli 19. dubna může napovědět. Živě je možné jej sledovat od 19:00 na detailu zápasu nebo na twitch.tv/eleaguecz.

Očekávání a tipy před splitem:

Wango, redaktor webu Sazka Esport:

"Cryptova je největší záhadou splitu. V jakém rozpoložení a připravenosti nastoupí hráči do sezóny je pro mě velký otazník. Ostatní můžeme přejmenovávat. Myslím, že tady máme ale celek, který může nepříjemně i tradičnější organizace překvapit a bojovat o play-off. Osobně si ale myslím, že to tak nedopadne. Tipuju těsně, ale 7. místo." 

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @w8max / Y-Games
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.