CS:GO

Souboj neporažených! Nedělní program uzavře bitva eSuby s Dynamo Eclot

Souboj neporažených! Nedělní program uzavře bitva eSuby s Dynamo Eclot
27. 4. 2022
  |  

Sazka eLEAGUE jde do 3. kola Counter-Strike ligy. V něm se utkají také doposud neporažené celky eSuba a Dynamo Eclot. Ostřílený celek i nováček ligy mají 6 bodů, o další 3 si to rozdají v neděli večer.

Dynamo Eclot ani eSuba (zatím) neohlásili možné změny v sestavě, stejně tak je spojuje účast v ESEA Advanced soutěži, kde se týmy střetnou ve vzájemném duelu a v neposlední řadě je spojuje také neporaženost po dvou kolech Sazka eLEAGUE.

eSuba si dokázala v prvním kole poradit s těžkým soupeřem v podobě týmu ENTERPRISE. Poprvé v historii Sazka eLEAGUE se tak povedlo týmu "modré krve" uspět s favoritem a několikánosobným finalistou soutěže. Ve stejném kole si zažil premiéru také celek Dynamo Eclot, který překonal Inside Games dominanntím výkonem 2:0.

Zápas 3. kola

Ve druhém kole se povedlo Dynamo Eclot porazit také Entropiq Prague v poměru 2:0 a eSuba otočila dvě těsné koncovky map s týmem Cryptova, také staronovým týmem soutěže.

Los společně přivedl týmy do vzájemného střetnutí, které významně může napovědět o tom, kdo bude útočit na pomyslnou TOP2 pozici, která zajišťuje semifinále.


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.