CS:GO

Sobota ve znamení Sazka eLEAGUE! Zápas o první místo i duel o lepší pozici do playoff

Sobota ve znamení Sazka eLEAGUE! Zápas o první místo i duel o lepší pozici do playoff
23. 9. 2022
  |  

Základní část Sazka eLEAGUE má před sebou poslední víkend. Všechny playoff sloty jsou již obsazené, stále se však hraje o přímý postup do semifinále, které připadne prvním dvěma týmům po posledním zápase.

Sobotní den přinese v rámci Sazka eLEAGUE jednu dohrávku a dva zápasy 7. kola. Hned v úvodním utkání na sebe narazí v dohrávce 5. kola SINNERS a eSuba. Hned po jejich duelu se rozběhne poslední kolo základní části, které odstartuje duel Dynama Eclot proti Cryptově. První víkendový den nám zakončí zápas Dark Tigers s ENTERPRISE.

SINNERS vs. eSuba

Detail zápasu: SINNERS vs. eSuba
Datum zápasu: 24.9.2022 14:00
Formát: BO2
Tip autora: 2:0

Zápas posledních dvou neporažených týmů v rámci Sazka eLEAGUE. eSubu čekají ještě o tomto víkendu 3 zápasy a v případě, že vyhrají všechny, ocitnou se na prvním místě po základní části. Kromě zápasu s momentálně vedoucím celkem je čekají ještě Cryptova a Entropiq Prague. SINNERS mají před sebou o zápas méně a pokud si připíší vítězství v tomto duelu, budou moci slavit jisté vítězství v základní části, jelikož už nikdo nebude mít šanci je přeskočit. Je tak jisté, že v tomto zápase budou chtít oba týmy urvat vítězství na svou stranu a bude k vidění ten nejlepší Counter-Strike

Dynamo Eclot vs. Cryptova

Detail zápasu: Dynamo Eclot vs. Cryptova
Datum zápasu: 24.9.2022 16:00
Formát: BO2
Tip autora: 1:1

Druhý zápas sobotního programu nebude o nic méně zajímavý. Oba týmy mají sice jistou účast v playoff, seeding je však podstatná věc a oba týmy mají ještě šanci svou pozici v tabulce vylepšit. Papírově silnějším týmem by měli být Dynamo Eclot, Cryptova jim to ale nebude chtít věnovat zdarma a obzvlášť duo Zyored a BeryP se budou snažit o získání nějakých bodů pro ostravskou organizaci.

Dark Tigers vs. ENTERPRISE

Datum zápasu: 24.9.2022 19:00
Formát: BO2
Tip autora: 0:2

Dark Tigers přišli po těsné prohře s Dynamem Eclot o šanci na postup do playoff. V posledním zápase tak hrají maximálně o vyšší seed do playdown, kam padají společně s Inside Games. Naopak ENTERPRISE mají playoff jisté a zároveň mají ještě teoretickou šanci na přímý postup do semifinále z druhého místa. Nemají to však plně pod kontrolou a ani případná výhra jim nemusí stačit. Už jen ze samotné pozice v trabulce můžeme usoudit, že ENTERPRISE jsou v tomto zápase velkým favoritem nejen vzhledem k okolnostem. 

Studio začíná zítra ve 13:30, první zápas ve 14:00. Všechny tři utkání můžete sledovat na našich sociálních sítích a twitch kanále eLEAGUEcz!

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.