CS:GO

SINNERS v dohrávce Sazka eLEAGUE přejeli Dark Tigers. Zazářil ZEDKO se 46 killy

SINNERS v dohrávce Sazka eLEAGUE přejeli Dark Tigers. Zazářil ZEDKO se 46 killy
11. 9. 2022
  |  

SINNERS s Dark Tigers odehráli na úvod nedělního programu dohrávku druhého kola podzimního splitu. Favorit zápasu si příliš servítek nebrál a zvítězil dominantně 2:0.

SINNERS vs. Dark Tigers

Výsledek - 2:0
  • de_inferno 16:9
  • de_overpass 16:8

Úspěšný pistol round, ale následně 3 prohrané kola v řadě. Kolorit hry SINNERS se opět projevil na mapě Inferno i v souboji s Dark Tigers. Posléze se však projevila nadstandardní hra SINNERS, zejména pak Jindřicha "ZEDKO" Chyby, Maxe "SHOCK" Kvapila a slovenského hráče Zera, kteří společně dopomohli 6 kolům v řadě.

Dark Tigers sice ještě následně jednou dokázali odpovědět, ale více z první půle nevytáhli a po 15 kolech si tak SINNERS přenášeli příjemný náskok 11:4. Ten postupně gradoval a byť DTG opět reagovali v úvodu a snížili, na více než 9 bodů to nestačilo. SINNERS po první mapě šli do komfortního vedení 1:0 (16:9).

Outsider v podobě týmu Dark Tigers se nevzdal ani na druhé mapě, kdy získal 3 kola za CT stranu, pak se však opět rozjela mašina SINNERS, která posbírala celkově 9 kol a dostala se do trháku.

Další vývoj mapy už dokázali mít SINNERS pod kontrolou a po výsledku 16:8 si došli pro kontrolovanou výhru 2:0. Hvězdou utkání se 46 killy byl Jindřich "ZEDKO" Chyba.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.